Over ons

"Nothing great was ever achieved without enthusiasm."

Ralph Waldo Emerson

 

Wat wij doen
_______________

In het dynamische bouwproces is technische expertise en het optimaliseren van onze processen iets waar we dagelijks mee bezig zijn. Wij zijn een partner die intiatief neemt. Pragmatisch in denken, betrouwbaar in doen.

 

Wij ontwerpen, engineeren, tekenen, berekenen en realiseren in eigen beheer complete sanitair technische installaties.

Van ontwerp tot oplevering

De visie van ons team, een garantie voor onze klanten. 

1 FAMILIE  Familiebedrijf

2 opgericht  Opgericht in 1968

4 medewerkers  Ca. 50 medewerkers

  Utiliteit, Infra, Industrie, Marine

Missie & Kernwaarden
_______________________

Met een enthousiast team mooie, uitdagende projecten realiseren en maatschappelijk verantwoord ondernemen gebaseerd op de waarden people, planet, profit.

Passie        Creativiteit        Enthousiasme        Samenwerking

 

Ambachtsschool Hillevliet juli 1951 - Pieter Noordzij  

Duurzaamheid & MVO
________________________

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) creëert waarde op sociaal (People), ecologisch (Planet), en economisch (Profit) gebied. Bij iedere bedrijfsbeslissing is dit een afweging tussen de verschillende maatschappelijke- en economische effecten, rekening houdend met de klanten, medewerkers, leveranciers, en “de maatschappij” in algemene zin.300_ppp

Vanuit MBO (Maatschappelijk Betrokken Ondernemen) oogpunt onderhoudt NOORDZIJ ROZENBURG een goede relatie met Mercy Ships. Dit contact is ontstaan doordat er aan boord van de ms "African Mercy" een Nederlandse loodgieter werkzaam was.

Mercy Ships werkt met hospitaalschepen en brengt Hoop en Genezing naar de allerarmste mensen in ontwikkelingslanden. Aan boord worden operaties gedaan.

 

Aan de wal worden in samenwerking met de plaatselijke bevolking ontwikkelingsprojecten opgezet, zoals de bouw van ziekenhuizen , schoon drinkwater, sanitaire voorzieningen en landbouw- en trainingsprojecten. Medewerkers van Mercy Ships zoeken zelf sponsors voor hun levensonderhoud en aan boord betalen ze zelf kost en inwoning. Zo kan Mercy Ships veel doen met elke bijdrage.

Een CO2 footprint is een milieumaat voor het bedrijfsleven. Elk bedrijf dat hier mee bezig is maakt hiermee inzichtelijk hoeveel CO2 hun bedrijf uitstoot. Door deze footprint is eenvoudig te zien waar CO2 uitstoot gereduceerd kan worden..

Alle bruikbare en werkende computers, “oude” gereedschappen, restant producten (zoals wastafels, kranen, etc.) worden gedoneerd aan charitatieve projecten, deze producten worden hergebruikt zonder verlies van waarde (C2C-gedachte).

Kunststoffen en metalen worden ingezameld en worden als grondstoffen aangeboden voor hergebruik.

Niet bruikbare apparaten, (oud) papier, cartridges, etc. worden ingezameld en aangeboden voor recycling.

Onze duurzaamheid visie omvat het maximaal toepassen van recyclebare producten en het voorkomen van E-waste, het beperken van afvalstromen en het geven van een “tweede leven” aan restant producten.